Laatste Nieuws

Kampioen!

(04-03-2018)
De tweede poging was dus wel raak. De E2 is kampioen! Er waren medailles, er was een boel applaus en er waren een heleboel apetrotse ouders, ooms en tantes, opa’s en oma’s, broers en zussen. Er was ook ranja en er waren cakejes. Gelukkig zitten er tegenwoordig meer dan 36 foto’s in een camera of telefoon, anders was alles rap vol geweest.

Onze helden speelden geweldig: snel, met lef en zuivere schoten. Wouter maakte de eerste en de laatste goal en ging na ieder applaus van een onderschepping nog een stapje extra doen. Charly scoorde uiteindelijk net niet, maar gaf een paar mooie passes en onderschepte waar ze kon. Annelin was weer razendsnel, gooide fraaie passes en scoorde een mooie goal. Joris onderschepte bijna alle ballen, liep slim vrij en maakte vier goals. Jip volgde zijn tegenstanders alsof hij hun schaduw was, pakte heel veel ballen af en scoorde er ook nog eens vier. Pim dook overal op om ballen te pakken of te scoren en maakte er nog eens vijf. Misschien hadden de tegenstanders vooraf nog hoop, maar die was snel vervlogen: 10-16.

Het publiek zag het ook: saaie doorloopballen tegen fraaie afstandsschoten. Voorspelbaar tegen creatief. Het was geweldig om naar te kijken. Daarna gingen ze in de sneeuw verder met waar ze goed in zijn: lekker samen spelen. 
 
[terug]


Laatste wijziging: 01-08-2017  door: PR 
SponsorKliks
Sponsoren van PSV
Jarigen!