RTC U15 toernooi zeer geslaagde dag

(12-05-2018)
Op Hemelvaartsdag werd bij PSV/lifovragen.nl het KNKV RTC U15 toernooi georganiseerd. Met zo'n 20 vrijwilligers van de vereniging werden de korfbaltalenten en hun publiek uit heel Nederland voorzien van alles wat nodig was om een sportieve, geslaagde dag te beleven. We mogen met trots terug kijken op deze dag. De referenties en de complimenten waren van zowel deelnemers, coaches, scheidsrechter en hoofd talentontwikkeling van de KNKV. Dat betekent volgend jaar weer een toernooi bij onze vereniging.

Meer informatie op de pagina RTC U15 toernooi. Daar is ook een fotocompilatie te vinden van KNKV fotograaf Wim de Bruijne.

Nogmaals dank alle vrijwilligers die vooraf, tijdens en achteraf hebben geholpen.

Auteur: Ferry Visser