U17 Korfball World Cup

(07-06-2018)
De wereldtop van de toekomst komt in actie in Eindhoven, op zaterdag 23 juni en zondag 24 juni. De U17 Korfball World Cup (U17 KWC) wordt al sinds 1999 georganiseerd en na 16 edities in Schijndel is het toernooi weer terug in Eindhoven. In twee sporthallen in de Vijfkamplaan worden de wedstrijden gespeeld.

Met deelnemende landen Nieuw Zeeland, Hongarije, Tjechië, Slowakije, Duitsland, Portugal, Catelonië, Engeland, België en natuurlijk titelverdediger Nederland wordt het een mooi evenement. De organisatie is een samenwerkingsverband tussen de drie korfbalverenigingen uit Eindhoven, namelijk DSC, Rust Roest en PSV/lifovragen.nl.

De wedstrijden starten om 9.30 uur op beide dagen en de finale is op zondag 16.00 uur. Zowel de wedstrijd om de 3e plaats (zondag 15.00 uur) als de finale worden uitgezonden op de livestream. Toegang is gratis.

Meer informatie, kijk op www.u17kwc.com.

Er worden nog vrijwilligers gezocht. Lijkt het jouw leuk om mee te helpen aan dit internationaal evenement, bijvoorbeeld met de score bijhouden op een laptop/ipad of met het verzorgen van de muziek tussen wedstrijden door en tijdens time-outs of na scores? Neem dan contact op met Ferry Visser, bestuurlid@psvkorfbal.nl.

Graag tot dan!