GEEN Beslissingswedstrijd voor PSV/lifovragen 1

(07-06-2018)
Eerder berichtte we over de beslissingswedstrijd die nodig was om te bepalen of PSV/lifovragen.nl in de derde klasse blijft spelen. Inmiddels is bekend geworden dat die wedstrijd NIET meer nodig is en dat PSV/lifovragen.nl zich heeft gehandhaaft in de derde klasse. Het vaandelteam is de beste nummer 6 van alle klasses die in aanmerking kwamen voor de beslissingswedstrijden en vanwege vrijwillige degradaties elders in het land zijn er veel beslissingswedstrijden geannuleerd, waaronder dus Zaandam Zuid - PSV/lifovragen.nl.

Het met veel ongeluk gepaarde seizoen (blessures, tussentijds stoppende coach/trainer, net niet winst of behoud) pakt dus op het einde toch gelukkig uit met klassebehoud derde klasse veld en zaal. Geluk dwing je af, dus proficiat allen!

Focus op volgend seizoen, met nieuwe gezichten! Eerst vakantie en genieten van de verenigingsactiviteiten. Tot gauw!