Nieuw seizoen, voorbereiding in volle gang achter de schermen

(10-07-2018)
De vakantie betekent voor een sportverenigingd euren van het clubhuis dicht, materiaal opgeruimd en even geen trainingen, wedstrijden en korfbalgerelateerde zaken. Maar schijn bedriegt.......

De start van seizoen 2018-2019 is over twee maanden. Als voorbereidnig daarop starten de trainingen van selecties rondom 10 augustus. Bij PSV/lifovragen.nl is er een voorbereidingsweekend op 25-26 augustus waaraan bijna 40 ploegen meedoen. Op deze manier wordt de historie van PSV/lifovragen.nl met grote toernooien weer nieuw leven ingeblazen. We gaan niet naar de 100 ploegen, immers kunstgrasveld heeft zo zijn beperkingen qua omvang en spelen op gras is niet meer van deze tijd. Maar met zo'n 400 korfballers in het weekend, ruim 100 overnachters van zaterdag op zondag en een feestavond op zaterdag met circa 150 personen komen oude tijden toch weer tot leven. Meer informatie over programma, deelnemers en BBQ, kijk op de pagina Voorbereidingsdag.

Dat betekent ook voorbereiding voor de vrijwilligersorganisatie. Genoeg taken in te vullen: bardiensten, keukendiensten, opruimen, nachtdienst, ontbijtservice om maar wat te noemen. En de zoektocht naar scheidsrechters, opbouwen van het terrein met tenten, social media bijhouden. Vele grote en kleine taken. Vrijwilligers die op enerlei wijze een bijdrage kunnen leveren aan dit evenement zijn van harte welkom. Meld je aan bij of bel Ferry Visser, 06-22523671.

Een week later, zaterdag 1 september, doen we het dunnetjes over. Met oefenwedstrjiden voor PSV/lifovragen.nl 1, 2 tegen DWS 1, 2 en 3, PSV/lifovragen.nl A1 en A2 tegen Rust Roest A2 en A3, SDO A1 en A2 en ook PSV/lifovragen.nl B1 speelt tegen SDO B1. Ook dan weer volop gezelligheid op en rondom het veld.

Beleef het mee met PSV!