Haal het beste uit jezelf met deze supergezonde sport- en energiedrankjes

(23-08-2018)
Het splinternieuwe korfbalseizoen rammelt al aan onze toegangshekken. Begin september trekken we onze rood-witte tricots aan om onze club PSV/lifovragen.nl vol trots te representeren.

Wij, Maud en Pauline, hebben er alweer zin in. Mede omdat we jullie onder willen gaan dompelen in allerlei lekkere, verse en gezonde sport- en energiedrankjes die we in het aankomende seizoen willen gaan aanbieden in onze gezellige kantine.

Zoals het clubdoel al zegt: ‘Een gezonde en stabiele korfbalvereniging te zijn én te blijven, met een geschikt aanbod van (korfbal)activiteiten voor iedereen’, willen wij mede ons gezonde steentje bijdragen aan de fitheid van onze leden.

Met regelmaat brengen we in onze rubriek ‘Lekker en gezond aanbod!' een persoonlijke noot, een nieuwtje, een receptuur of een sport- of energiedrankje onder de aandacht.

Groetjes,
Maud en Pauline

PS: Wist je dat we op zaterdagochtend (25 augustus) tijdens het trainingsweekend van de selectie de nieuwe gezonde sportdrankjes gratis gaan uitdelen en promoten. Nieuwsgierig? Kom gerust ook even proeven! (Ook voor vragen mag je ons altijd benaderen.)

OPROEP! We zijn op zoek naar (grote) glazen waar we de smoothies in kunnen verkopen. Heeft u nog glaswerk staan wat u niet meer gebruikt en wilt u het aan de kantine schenken? Heel graag! U kunt het inleveren in de kantine in de daarvoor bestemde doos. Hartelijk dank!!