We gaan naar een andere sporthal!

(10-09-2018)
Sporthal? We zijn net buiten begonnen, toch? Ja, maar na de herfstvakantie gaan we de zaal weer in. Hoewel dat voor velen nog ver weg is, is dat achter de schermen al weer verleden tijd: het is allemaal al geregeld. En het nieuws is: we gaan naar een andere sporthal.

Het was al lange tijd een wens om voor alle trainingen en wedstrijden dezelfde zaal te kunnen gebruiken. Tien jaar geleden zaten we nog op vijf verschillende dagen in vier verschillende sporthallen en dat was verre van ideaal. De laatste jaren waren het nog twee sporthallen op vier verschillende dagen. En met het wegvallen van de zondag kunnen we nu de laatste stap maken: drie dagen in dezelfde sporthal!

We gaan namelijk naar de Frits Philips Sporthal, voorheen bekend als de sporthal van het Bisschop Beckers College. De laatste twee jaar is die grondig gerenoveerd en verbouwd waardoor er nu een frisse nieuwe hal en horeca staan. Het is ook makkelijker om ons eigen materiaal op te slaan en we hoeven dat nu maar voor één sporthal te regelen.

De enige uitzondering: voor het eerst gaat er een Midweekteam spelen in de zaal en daarvoor hebben we helaas geen ruimte tussen de trainingen op dinsdag. Voor hen wordt sporthal Oude Bossche Baan gehuurd. Helaas zit daar geen horeca en tribunes bij. Dus we hebben toch nog een verbetermogelijkheid in de toekomst!