Fette sokken!

(10-09-2018)
Wat gebeurt er als je een stel F’jes de vette nieuwe PSV-sokken aantrekt en op pad stuurt naar een uitwedstrijd? Dan zien ze er echt vet cool uit! Natuurlijk had dat wel een nadelig effect op de concentratie: je blijft er maar naar kijken… Toen ze weer opkeken van hun sokken stond het al 3-0 en mocht superspeler Pien het veld in. Die maakte eerst nog een keer voetbal waarna even later Pleun de bal professioneel wegkopte. Bij 7-0 was het genoeg en scoorde Pien.

Ook de andere twee goals werden erin gemikt door Pien en iedereen deed er alles aan om het tij te keren. Mats gooide ballen over de hele lengte van het veld, Cato gromde ter intimidatie en Kian ontwikkelde een geheel eigen methode. Tijdens zijn gebruikelijke midden-in-de-wedstrijd-conversatie bood hij zijn directe tegenstander de lieve somma van EUR 3,- om wat minder haar best te doen. Zelfs dit mocht niet baten en zo werd het een zwaarbevochten 19-3 nederlaag.

Vermeldenswaardig is nog dat Pleun een strafworp scoorde in de after-party en Kian zakelijk gezien drie euro’s overhield aan deze zaterdagochtend. Dat er nog vele mogen volgen!