Clubhuis de Spil

Het clubhuis 'De Spil' is letterlijk de spil waar de vereniging om draait. Voorbereiding van wedstrijden of trainingen, vergaderingen, feesten, naborrelen, samen zijn - het gebeurt allemaal in 'De Spil'.

Een clubhuis is van en voor leden. Gebouwd door en voor leden. Onderhouden door en voor leden. Een steentje bijdragen kan in elke vorm. Privé feest of familieweekend? Ook dan kan gebruik worden gemaakt van het clubhuis. Informeer eens bij .

Om het clubhuis schoon en netjes te houden wordt er regelmatig gepoetst door ouders en spelers. En natuurlijk staan er gezellige mensen achter de bar die u kunnen voorzien van een hapje en een drankje. Meer informatie hierover in de onderliggende pagina's.

REGELS CLUBHUIS        SCHOONMAKEN      BARDIENST      AGENDA SPIL

Terrein:Sportpark Bokt
Eindhovenseweg 41
5633 BD Eindhoven