Korfbalvideo kanalen

Zelf korfbal spelen is super gaaf en daarvoor trainen bij de club maakt je steeds beter. Ook kijken naar andere teams, het vaandelteam van je vereniging maakt je beter. Het beste korfbal zie je in de sterkste korfbalcompetitie ter wereld, de Cashback Korfballeague. In deze competitie spelen de tien beste Nederlandse verenigingen met als inzet de finale in de Ziggodome. Ver hoef je niet te rijden voor deze wedstrijden. Er zijn heel veel livestreams op Youtube te vinden tegenwoordig waarin de wedstrijden LIVE worden getoond. Lekker achter je eigen PC, laptop, tablet of op de telefoon kijken naar korfbal op het hoogste niveau.

Hieronder vind je van de meeste clubs uit de Korfballeague de rechtstreekse link naar hun Youtubekanaal. LDODK en Blauw Wit beschikken niet over een livestream dienst.

Laatste wijziging: 09-11-2018  door: Ferry