Schoolkorfbal landentoernooi
PSV / lifovragen.nl organiseert regelmatig korfbaltoernooien. Voor eigen leden, voor andere verenigingen, voor (basis)scholen en ook voor regionale talententeams. Ook voor niet korfballers is er een kans om te winnen. Kijk via deze pagina naar de verschillende toernooien.

Schoolkorfbal landentoernooi

Voor basisscholen uit de regio Eindhoven zal op zondag 17 juni 2018 een Schoolkorfbal landentoernooi worden georganiseerd. Dit toernooi wordt gespeeld met door scholen samengestelde teams van 6 tot maximaal 8 personen, waarbij tenminste 3 meisjes en 3 jongens zitten. De wedstrijden worden gespeeld volgens 4korfball regels.

Het toernooi zal worden gespeeld op de kunstgrasvelden van PSV/lifovragen.nl van 9.30 uur tot 16.00 uur, sportpark Bokt, Eindhovenseweg 41 te Eindhoven.

Per leeftijdscategorie worden poules ingedeeld op basis van aanmeldingen. De leeftijdscategorieën zijn:
  • groep 7/8, leeftijd U13
  • groep 5/6, leeftijd U11
  • groep 3/4, leeftijd U9
  • groep 1/2, leeftijd 6-7 jaar, voor hen worden spelactiviteiten georganiseerd.

Behalve wedstrijden worden er ook side-events georganiseerd, zoals een springkussen en bijvoorbeeld jongleren of schminken. Ook leuk voor jongere kinderen. Er is genoeg gezelligheid rondom het veld.

De scholen kunnen worden geïnformeerd over aanmeldingen, gastlessen en mogelijkheden om te oefenen op de velden van PSV/lifovragen.nl. Neem contact op met Ferry Visser, 06-22523671 of mail naar .

Aanmelden van ploegen kan via deze link tot 1 juni 2018.

Handig document is 'Belangrijkste spelregels' waarin in grote lijnen het spel wordt uitgelegd en de verschillen tussen de leeftijdscategoriën duidelijk worden.

Vragen, tips of opmerkingen, mail naar .

Aanmeldingen tot op heden (update 19 mei 2018):

School Ploeg/categorie/leeftijd
BS De Korenaar U11
BS De Korenaar U13

Een impressie van de gastlessen die worden verzorgd is te zien in onderstaande video.