Laatste Nieuws

Artikel 4: Tegenslag

(03-02-2018)
“En komen er tijden van veel tegenslag,
dan zullen wij tonen wat vriendschap vermag. 
De strijd zal ontbranden, eenieder vecht mee.
Vooruit nu Rood-Witten, vooruit PSV!”

Artikel 4 trad in werking vandaag want Mats was ziek. Gelukkig zijn er dan een boel vrienden die dat kunnen opvangen. Klasgenoot Jens liet een veld verderop de boel de boel en kwam de F1 versterken. Ook scheidsrechter Romy was ziek, maar gelukkig kwam Romek er al aan. We hadden een beetje geoefend op onderscheppen en dan met name op het gelijktijdig in de smiezen houden van zowel de bal als de tegenstander. Dat is nog niet zo makkelijk gedaan als getypt.

Maar de eerste tien minuten ging het werkelijk uitstekend. Ondanks wat startproblemen van Silvijn werden er veel ballen onderschept en regende het kansen. Daar gingen er drie van in, twee van Jens en eentje van Lars, zodat we een veelbelovende 3-3 tussenstand konden noteren. Daarna kwam er bij de tegenstanders echter een klein snel meisje op dreef die wel heel vaak over ons heen raak schoot. Met nog een goal van Jens werd de ruststand op 4-7 bepaald.

Tijdwaarnemer Pim lastte een rust in van 99 minuten en 59 seconden om orde op zaken te stellen terwijl de stand ineens op 4-50 stond. De chaos werd compleet toen er zeven goals op rij te noteren waren voor de tegenstanders. Cato onderschepte wel veel ballen maar had pech met scoren en Kian vertelde Silvijn en de scheids wat er allemaal nog moest gaan gebeuren. Gelukkig scoorde Jens nog drie keer en kon Silvijn ook nog een fraaie goal maken, hoewel Kian beweerde dat hij hem eigenhandig erin had gepraat. De eindstand was 8-18 en volgens ome Henk wonnen we bijna zeker de strafworpen.
 
[terug]


Laatste wijziging: 01-08-2017  door: PR 
SponsorKliks
Sponsoren van PSV


Jarigen!