Laatste Nieuws

Artikel 1 lid 2: Strijd

(04-02-2018)
“Wij trekken ten strijde, een strijd vol van vree.
Vooruit nu Rood-Witten, vooruit PSV!”

Geheel in lijn met artikel 1 trokken we naar Helmond om met de E2 tegen de lokale E1 de strijd aan te gaan. Vol vree uiteraard, het is geen voetbal of zo. De voorgaande wedstrijd tegen de Helmonders was een leuke pot waarbij zij op de tweede plaats belandden en wij bovenaan. De laatste weken was het Helmondse bolwerk echter de kluts kwijtgeraakt en bivakkeerde derhalve nu in de middenmoot.

Hoewel we de enigen waren in liefst twee grote zalen speelden we om onduidelijke redenen toch op een veld dat 16 procent te klein was. Meteen na het fluitje kwamen we op achterstand, dus de strijd kon beginnen. AirForce Pim vloog vandaag in een Mirage, stijlvol met een vleugje Franse slag, en schoot de eerste vier schoten allemaal raak. Eentje telde niet, maar de eerste voorsprong was daar. Annelin maakte fraai 1-4 en vervolgens vlogen de ballen vijf minuten over ons heen en stond het plots weer 4-4. Dat duurde echter niet lang, want ons scorepatroon herhaalde zich: drie keer Pim en nog een keer Annelin zorgde voor een 4-8 ruststand.

Terwijl het publiek met de aanwezige fanfare nog een keer uit volle borst het rood-witte strijdlied zong kletsten de spelers wat over de laatste trends in hair-styling, voetbalplaatjes van de Jumbo en gedrag van hun broertjes en zusjes. De tweede helft zou blijken dat de koek op was bij de tegenpartij: zij hielden het op vier goals. Onze doelpuntenmachine draaide echter wel gewoon door in het ritme Pim-Charly-Joris-Wouter-Pim-Joris-Joris-Pim. Er werden ook nog wat goals afgekeurd dus het was een productieve middag. Naast de 4-16 overwinning was nog noemenswaardig dat Joris vandaag kon surfen op zijn schoenen, we twee minuten op de verkeerde korven aan het aanvallen zijn geweest, Annelin een echte doorloopbal bijna scoorde, Wouter onbewust dat ook deed en achteloos scoorde, Jip er niet bij kon zijn omdat oma 65 werd en iedereen gescoord heeft.
 
[terug]


Laatste wijziging: 01-08-2017  door: PR 
SponsorKliks
Sponsoren van PSV

Jarigen!