Laatste Nieuws

Deadline gehaald, op naar de volgende...

(02-09-2018)
De eerste deadline van het seizoen is gehaald: op 1 september moesten alle spelende senioren hun spelregelbewijs gehaald hebben. Check!

Op naar de volgende deadline: op zaterdag 8 september moeten alle teams genoeg trainers en coaches hebben. Nog niet "check". Maar daar gaan we wat aan doen middels deze oproep.

Punt 1: de C2 heeft nog geen coach. Dit satellietteam van de C traint onder leiding van Jeroen en Nicky iedere week twee keer fanatiek en gaat dit zaterdags ook in daden omzetten. Daar hebben ze echter wel begeleiding bij nodig. Wie kan deze jongens en meiden helpen daarbij? Als je het niet zelf iedere week kan mag je je ook melden. Adopteren met een heel team is ook mogelijk. Dan kost het je om en om een uurtje in de week.

Punt 2: de D1 zoekt nog een extra trainer. Met trainer Romek en coaches Dimmy en Maarten staat er al een heel mooi begeleidingsteam, maar we willen daar graag nog een extra trainer aan toevoegen om iedereen de juiste aandacht te kunnen geven. Al kun je bijvoorbeeld alleen op donderdag er zijn dan zijn deze bikkels daar al weer verder mee geholpen. Ook hier behoort adoptie door een heel team ook prima tot de mogelijkheden.

Punt 3: de Kangoeroes zoeken nog leiders. Liselot en haar toekomstige matties gaan graag op 8 september weer de wei in, maar dan moet daar wel begeleiding zijn. Ze spelen heel graag van 10.00 tot 11.00 of zelfs iets langer. Mocht je ze kunnen helpen dan gaan ze luid klappen voor je en heel vaak knuffelen. Wie wil dat nou niet? 

Voor alle vacatures geldt:
- er is begeleiding, dus je staat er nooit alleen voor;
- de waardering van de kinderen is enorm;
- je leert dingen waar je later nog enorm profijt van gaat hebben;
- zelfs als je niet altijd kunt dan kunnen we je erg goed gebruiken.

Dus aarzel niet en geef je op via stc@psvkorfbal.nl of bij Hans. 
 
[terug]


Laatste wijziging: 01-08-2017  door: PR 
SponsorKliks
Sponsoren van PSV

Jarigen!