Schoolkorfbal Landentoernooi zondag 24 maart

(18-01-2019)
Op zondag 24 maart 2019 wordt het Schoolkorfbal Landentoernooi georganiseerd bij PSV/lifovragen.nl. Het evenement richt zich op kinderen van de groepen 3 t/m 8 (7 t/m12 jaar). Ons doel is om kinderen meer in beweging te krijgen en kennis te laten maken met korfbal. Graag willen we u informatie geven over die dag.

We gaan een gezellige en sportieve dag verzorgen voor de leerlingen van het basisonderwijs. Naast een super leuk korfbaltoernooi gaan wij ook zorgen voor sfeer en plezier met muziek, springkussen en ander entertainment. Vermaak voor de kinderen en natuurlijk ook voor ouders en begeleiders.

Indelingen, wedstrijdschema en tijden, kijk hier voor meer informatie!

Om dit evenement goed te laten verlopen hebben we hier een aantal zaken op een rij:
Wat bieden wij de basisscholen/deelnemers:
  • WK schoolkorfbaltoernooi voor groepen 3 t/m 8;
  • Meerdere korfbal wedstrijden van 20 minuten;
  • Fruit en ranja voor de kinderen;
  • Een shirtje voor die dag. Deze shirts worden op de dag zelf uitgereikt en na het evenement ook weer terug ingenomen;
  • Desgewenst een begeleider vanuit PSV/lifovragen.nl voor elk groepje als coach.

Wat vragen wij van (kinderen van) de basisscholen:

• Per groepje van ± 6 personen (zowel meisjes als jongens in één team) graag minimaal één begeleider vanuit de school of ouder(s). Deze begeleider is met name voor het logistieke en kent de spelers enigszins. Hij/zij werkt samen met de begeleider van PSV/lifovragen.nl;

• Lunchpakket, sportieve kleding en uiteraard goede zin. In het clubhuis is gebruikelijk assortiment te koop qua eten en drinken;

• Inschrijven niet meer mogelijk;

• We verwachten dat jullie in grote lijnen de korfbal regels kennen. Hiervan is een document hier te vinden.

Wanneer: 24 maart 2019, vanaf 10.00 uur tot 16:00 uur
Waar: PSV/lifovragen.nl, sportpark Bokt, Eindhovenseweg 41, 5633 BD te Eindhoven

Als voorbereiding op deze dag bieden we ook graag korfballessen aan op school. Als hier interesse in is dan kunt u contact met ons opnemen via mail toernooi@psvkorfbal.nl.

We kijken uit naar een goede samenwerking en we zullen zorgen voor een onvergetelijke dag voor de kinderen.