Giga Kangoeroedag

(18-01-2019)
Op vrijdag 22 maart 2019 gaan we de GIGA Kangoeroe dag organiseren bij PSV/lifovragen.nl. Het evenement is gericht op kinderen van de groepen 1 en 2. Ons doel is om kinderen meer in beweging te krijgen en kennis te laten maken met PSV Korfbal. In samenwerking met basisscholen De Vuurvlinder en De Boschuil komen 300 kinderen lekker spelen op de locatie van de club.

We organiseren dit evenement voor het eerst bij PSV Korfbal, we gaan een gezellige en sportieve dag verzorgen voor de jongste kinderen in het basisonderwijs. Naast verschillende korfbalspellen hebben we ook andere sportieve activiteiten. De muziek, een springkussen en ander entertainment, het maakt de dag sfeervol en heel plezierig, zowel voor de kinderen als voor de begeleiders en ouders. Ook zorgen we voor het vervoer van en naar school. Een bus haalt de groepen op en brengt de groepen weer terug.

Wat bieden wij basisschool de Boschuil en de Vuurvlinder:
  • Giga Kangoeroedag, een evenement voor kinderen van groepen 1 & 2;
  • Spelletjes met korfbal, springen, rennen, behendigheid in een programma per groep van minimaal 2½ uur, inclusief de noodzakelijke rust en drinken. Spellen worden door ons uitgelegd en begeleid;
  • Vervoer per bus van en naar school;
  • Fruit en ranja voor de kinderen, koffie/thee voor de begeleiders;
  • Een shirtje voor die dag, waarbij de verschillende groepjes makkelijk te herkennen zijn. Deze shirts worden op de dag zelf uitgereikt en na het evenement ook weer terug ingenomen.

Wat vragen wij van (kinderen van) de Boschuil en de Vuurvlinder:

• Per groepje van maximaal 10 kinderen minimaal één begeleider vanuit de school. De begeleider leidt het groepje op die dag van het ene naar het andere spel aan de hand van een door ons gegeven routekaart en ziet toe op goed gedrag op de dag, ook bij eten en drinken;
  • Lunchpakket, sportieve kleding en uiteraard goede zin. In het clubhuis is gebruikelijk assortiment te koop achter de bar qua eten en drinken;
  • Invulling/eigen programma voor de kinderen op school gedurende maximaal één uur. Omdat we met één bus rijden kunnen niet alle groepen tegelijkertijd worden gehaald of worden gebracht. Daarom is er dus maximaal één uur ‘eigen tijd’ op de school.

Datum en tijd:    vrijdag 22 maart 2019, vanaf 09:30 tot 14:30 uur (clubhuis open vanaf 8.30 uur)
Locatie:               sportpark Bokt, Eindhovenseweg 41, 5633 BD te Eindhoven