Giga Kangoeroedag was GIGA GAAF

(24-03-2019)
Met 300 kinderen, 72 schoolbegeleiders, 60 SUMMA studenten, 15 clubvrijwilligers organiseerde PSV/lifovragen.nl een GIGA KANGOEROEDAG voor de basisscholen De Vuurvlinder en De Boschuil. En wat was het GIGA GAAF. Met een super grote bus worden opgehaald op school, bij aankomst een mega groot kunstgrasveld met spelletjes en een springkussen, lekker veel ruimte om te rennen en te springen. En de opening met Ferry die niet van herrie houdt, met de kangoeroe die natuurlijk ook de kangoeroedans meedeed, met een polonaise.

Het weer werkte goed mee, er waren veel rode gezichtjes (van de zon of van vermoeidheid of van opwinding omdat het zo leuk was!)

Foto's zijn er genoeg gemaakt. Pas als ze door de censuur heen komen en voldoende onherkenbaar zijn gemaakt zullen we er een paar plaatsen.

Wil je vaker spelen bij de Kangoeroeclub bij PSV/lifovragen.nl, kom dan op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur naar het sportpark, Eindhovenseweg 41 te Eindhoven (sportpark Bokt). en neem je boekje mee, dan verdien je een sticker elke keer. En als je 3x komt krijg je een cadeautje.

Groetjes van de Kangoeroeclub