U17 Korfball World Cup

(10-06-2019)
PSV/lifovragen.nl organiseert samen met DSC en Rust Roest op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni de U17 Korfball World Cup. Dit landentoernooi is voor de nationale teams tot 17 jaar en voor veel spelers de eerste kennismaking met internationaal korfbal namens het eigen land. Een eer, een prestatie, een belevenis!

Meer informatie over deelnemende landen, programma en activiteiten zullen op de website www.u17kwc.com worden gepubliceerd.

Voor de organisatie zoeken we hulp. Wat is er te doen waarbij hulp wordt gevraagd?
  • bijhouden wedstrijdgegevens in de zaal (score, wissels, time out) (zaterdag en/of zondag)
  • toezicht springkussens buiten (zaterdag en/of zondag)
  • toezicht bij schotspelletjes buiten (zaterdag en/of zondag)
  • promotie korfbal in het algemeen, de club(s) in het bijzonder (zaterdag en/of zondag)
  • muziek tussen wedstrijden door en bij rust/time outs (zaterdag en/of zondag)
  • opbouwen en opruimen van tribunes (vrijdagavond 28 juni opbouwen, zondag 30 juni opruimen)

Wil jij helpen, al is het maar een paar uurtjes? Meld je aan bij Ferry Visser, mail naar of bel naar 06-22523671. Alvast bedankt!