Bijscholing via Kempense Korfbalacademie

(06-05-2019)
Nieuw : eerste internationale KKA-clinic – Leren wedstrijden analyseren
In het kader van de duurzame samenwerking tussen korfbalclubs in Belgische en Nederlandse Kempen organiseert de Kempense Korfbalacademie op zaterdag 29 juni 2019 te Eindhoven tijdens de U17 Korfball World Cup de eerste internationale bijscholing.
Wedstrijden gericht observeren, registreren en analyseren om vervolgens de nieuwe gegevens om te zetten in trainingsdoelen. Een bijscholing als onderdeel van het proces om de doelstelling ’20 % meer scoren’ beter te bereiken. Tijdens de bijscholing maken we kennis met een volgende stap van  wedstrijdgegevens registreren, analyseren en omzetten in trainingsdoelen.  Surf naar www.jeugdsportnetkdr.be en kijk bij Korfbal Clinic Eindhoven.

PSV/lifovragen.nl ondersteunt de intitiatieven van de KKA van harte. Een samenwerking gericht op kwaliteit en plezier, waarbij al leuke evenementen eerder zijn gedeeld. Er zullen nog veel volgen.

Vragen over dit initiatief, vraag eens nadere informatie op bij Ferry Visser of Thomas Kramer.