Laatste Nieuws

De F1 on tour: paarden en regenboogoorbellen

(12-05-2019)
Het was woensdagochtend en Pablo werd wakker met een stevige hoofdpijn. Langzaam kwamen flarden van de avond ervoor weer terug in zijn hoofd. Waarom lag hij onderuit gezakt op een bankje op La Rambla? Vaag herinnerde hij zich nog dat hij met Carlos zou gaan kijken op het plein. Sangria en voetbal kijken: dat was een gouden combinatie. Hij kon zich echt niet meer herinneren hoeveel het nou was geworden. Maar de nevels in zijn brein concludeerden dat het vast goed was gekomen. Messi had het aan het begin van het seizoen beloofd: die Champions League beker ging niet nog een keer naar Madrid. En ze stonden nog 3-0 voor van de thuiswedstrijd, dus hij moest snel kaartjes gaan regelen voor de finale. Vamos! 

Het was woensdagochtend en Dave ontdekte dat hij geslapen had op de rand van een gracht. Een metertje verder en hij had erin gelegen. Rook niet zo fris. Het water ook niet. De zon scheen scherp in zijn ogen en dat was mooi. Zijn team had de tweede helft gespeeld alsof er geen morgen meer zou zijn. Gelukkig was die morgen er toch, al moest hij nog wel terug naar Londen en dat vliegtuig dat net voor de zon langs ging zou wel eens die van hem kunnen zijn geweest. Misschien was er al een pub open, dan kon hij daar even wakker worden en bedenken hoe hij kaarten kon regelen. De Spurs in de finale!

Het was zondagochtend en Marietje werd wakker met een drijfnatte pyjama. Ze keek naar buiten waar de zon al prachtig scheen over de weilanden rondom Hoogeloon. De paarden graasden vredig in de wei. Ze had vreemd gedroomd. Over een stel korfballers met rood-witte shirts. Zelf speelde ze in de plaatselijke F1. Het was een rare droom geweest. Over hoe hun geweldige team op spectaculaire maar gemoedelijke wijze onderuitging met 7-9. Er was een Jasmijn bij die scoorde en ook een keer de bal fantastisch doorkopte naar een teamgenoot. Eentje heette er Pien en die was haar overal gevolgd. Ze kon zich niet herinneren dat ze ooit zo goed verdedigd was, maar dat bleek ook te komen door een enorme interesse in haar regenboogoorbellen. En die Bram, die bleef maar lachen en verdedigen in driehoekjes ofzo. Hij scoorde ook nog de winnende strafworp aan het eind. Veters! Die waren er ook veel en ze gingen steeds los! En die Kian scoorde dus een goal en spaarde zijn energie daarna gewoon “omdat hij nog een druk weekend had”, met klimmen ofzo. Bizarre lui waren dat geweest. Hij gaf ook nog high-fives met zijn hoofd, als een dolfijn. En Cato! Die scoorde van overal: van dichtbij, de achterlijn en ook nog een keer met één hand. Uitslovers waren het geweest! Het ergste was nog die snotneus die Mats heette: die kwam, zag en ging gewoon weer naar huis omdat het “te makkelijk” zou zijn en “niet genoeg uitdaging”. Vreemde snuiters die PSV’ers.  
 
[terug]


Laatste wijziging: 01-08-2017  door: PR 
SponsorKliks
Sponsoren van PSV

Jarigen!