Inschrijven
PSV / lifovragen.nl organiseert regelmatig korfbaltoernooien. Voor eigen leden, voor andere verenigingen, voor (basis)scholen en ook voor regionale talententeams. Ook voor niet korfballers is er een kans om te winnen. Kijk via deze pagina naar de verschillende toernooien.

Inschrijven

Inschrijving koppelschiettoernooi op zaterdag 22 juni 2019 kan door onderstaand formulier ingevuld op te sturen vóór 21 juni 2019. Vul je e-mail adres in, je clubnaam, kruis de juiste leeftijdscategorie aan en vul de namen in van het koppel.

Inschrijfgeld is €4,00 per koppel, bij de D/E'F pupillen €2,00 per koppel. Betalen contant (en graag gepast) op de dag zelf, vóór aanvang toernooi.
Informatie over het toernooi (speelschema, poule indeling, aanvang) zullen op 20 juni 2019 gepubliceerd worden.