Voorbereidingsdag 2019, 24 en 25 augustus
PSV / lifovragen.nl organiseert regelmatig korfbaltoernooien. Voor eigen leden, voor andere verenigingen, voor (basis)scholen en ook voor regionale talententeams. Ook voor niet korfballers is er een kans om te winnen. Kijk via deze pagina naar de verschillende toernooien.

Voorbereidingsdag 2019, 24 en 25 augustus

Voorafgaand van het nieuwe seizoen organiseert PSV/lifovragen.nl voor selectieteams senioren/junioren een voorbereidingsdag, steeds met dezelfde formule: team A speelt tegen team B en team C speelt tegen team D. Daarna spelen de verliezers tegen elkaar en spelen de winnaars tegen elkaar. Elke wedstrijd levert een winnaar op, desnoods met golden goal. Elk team speelt dus twee wedstrijden, waarbij iedere wedstrijd 2 x 25 minuten duurt. Veel speeltijd dus, goed om te selecteren, vaksamenstellingen uit te proberen en de ploeg goed voorbereid te krijgen op het nieuwe seizoen.

De eerste editie in 2018 was een groot succes
Zowel zaterdag als zondag werden wedstrijden gespeeld ter voorbereiding van het seizoen. Zaterdag gemengd korfbal, van (reserve) derde klasse tot (reserve) eerste klasse. Zondag was het de beurt aan de dameskorfballers, van 1e klasse tot topklasse.

Een aantal waarden zijn kenmerkend voor de voorbereidingsdagen: lange speeltijd, tegen elkaar strijden - met elkaar genieten, overnachten mogelijk, elke wedstrijd een winnaar.

Ook in 2019 zijn de voorbereidingsdagen reeds gepland, 24-25 augustus 2019
Meer informatie, mail naar toernooi@psvkorfbal.nl of bel Ferry Visser, 06-22523671. Inschrijven voor overnachting en/of BBQ kan via deze link. Op zaterdagavond is er een feestavond met live muziek. Een mooie gelegenheid om een teamweekend te organiseren met training op vrijdag, spelen op zaterdag/zondag en groepsactiviteiten rondom het sportpark. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Er is plaats voor 20 ploegen per dag, dus wees er op tijd bij!

Deze ploegen zijn reeds ingeschreven:

Zaterdag (max. 20 ploegen) GEMENGD Zondag (max. 20 ploegen) DAMES/breedte Scheidsrechter
PSV/lifovragen.nl 1 VVO/Klimroos 1 Otto Jan Leeverink
Ploeg 12, jouw ploeg?
Ploeg 13, jouw ploeg?
Ploeg 14, jouw ploeg?
Ready '60 1 Ploeg 15, jouw ploeg?
Ready '60 2 Ploeg 16, jouw ploeg?
Devinco 1 Ploeg 17, jouw ploeg?
Devinco 2 Ploeg 18, jouw ploeg?
Devinco A1 Ploeg 19, jouw ploeg?
ESKV Attila 1 Ploeg 20, jouw ploeg?

Flyer Voorbereidingsdag 2019