Voorbereidingsdag 2019, 24 en 25 augustus
PSV / lifovragen.nl organiseert regelmatig korfbaltoernooien. Voor eigen leden, voor andere verenigingen, voor (basis)scholen en ook voor regionale talententeams. Ook voor niet korfballers is er een kans om te winnen. Kijk via deze pagina naar de verschillende toernooien.

Voorbereidingsdag 2019, 24 en 25 augustus

Voorafgaand van het nieuwe seizoen organiseert PSV/lifovragen.nl voor selectieteams senioren/junioren een voorbereidingsdag, steeds met dezelfde formule: team A speelt tegen team B en team C speelt tegen team D. Daarna spelen de verliezers tegen elkaar en spelen de winnaars tegen elkaar. Elke wedstrijd levert een winnaar op, desnoods met golden goal. Elk team speelt dus twee wedstrijden, waarbij iedere wedstrijd 2 x 25 minuten duurt. Veel speeltijd dus, goed om te selecteren, vaksamenstellingen uit te proberen en de ploeg goed voorbereid te krijgen op het nieuwe seizoen.

Een aantal waarden zijn kenmerkend voor de voorbereidingsdagen: lange speeltijd, tegen elkaar strijden - met elkaar genieten, overnachten mogelijk, elke wedstrijd een winnaar.

Ook in 2019 zijn de voorbereidingsdagen reeds gepland, 24-25 augustus 2019
Meer informatie, mail naar toernooi@psvkorfbal.nl of bel Ferry Visser, 06-22523671. Inschrijven voor overnachting en/of BBQ kan via deze link. Op zaterdagavond is er een feestavond. Een mooie gelegenheid om een teamweekend te organiseren met training op vrijdag, spelen op zaterdag/zondag en groepsactiviteiten rondom het sportpark. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Voor de indelingen en wedstrijdschema's klik op link desbetreffende dag

ZATERDAG programma (korfbalteams GEMENGD )         ZONDAG programma (korfbalteams DAMES)

Flyer Voorbereidingsdag 2019