PSV / lifovragen.nl organiseert regelmatig korfbaltoernooien. Voor eigen leden, voor andere verenigingen, voor (basis)scholen en ook voor regionale talententeams. Ook voor niet korfballers is er een kans om te winnen. Kijk via deze pagina naar de verschillende toernooien.

Tijdens de voorbereidingsdagen bij PSV/lifovragen.nl worden opties geboden om te overnachten (inclusief ontbijt) en om deel te nemen aan de Barbeque. De prijs voor overnachten is €5,00 per persoon per nacht. De prijs voor de BBQ is €15,00 per persoon.

Om het logistiek goed te regelen is aanmelden per vereniging mogelijk via onderstaand formulier. We vragen om per vereniging af te rekenen in één keer. Dan worden ook de bonnen voor de BBQ uitgereikt. Betalen is mogelijk in contant of via pinnen.

Graag ook aangeven als er bijzonderheden zijn, denk aan allergiën bij eten. PSV/lifovragen.nl is niet aansprakelijk voor letsel, schade of diefstal tijdens het evenement. We zullen wel het maximale betrachten om het te voorkomen.

Graag aanmelden voor overnachten en eten vóór 20 augustus 2019.