Accommodatie
PSV / lifovragen.nl organiseert regelmatig korfbaltoernooien. Voor eigen leden, voor andere verenigingen, voor (basis)scholen en ook voor regionale talententeams. Ook voor niet korfballers is er een kans om te winnen. Kijk via deze pagina naar de verschillende toernooien.

Accommodatie

PSV/lifovragen.nl heet u van harte welkom op haar korfbalterrein. Omdat we ruim 200 spelers en coaches verwachten en zeker eens zoveel mensen publiek hebben we medewerking gevraagd en gekregen van onze buren, voetbalvereniging Unitas '59. Zij stellen kleedkamers beschikbaar en ook het parkeerterrein bij het voetbalveld zal kunnen worden gebruikt voor de korfbalgasten.

Wanneer auto's parkeren nabij de Anconalaan gelieve alleen gebruik te maken van de ingang van voetbalvereniging Unitas '59. De ingang van de  tennisvereniging NIET gebruiken, daarmee kunt u het terrein van PSV/lifovragen.nl NIET bereiken. Alleen via de toegangspoort van Unitas '59 is het korfbalterrein te bereiken. Parkeren langs de Eindhovenseweg is ook mogelijk BUITEN de bebouwde kom, dus NA de poort van PSV/lifovragen.nl.

De kleedkamers van PSV/lifovragen.nl zullen worden gebruikt voor korte besprekingen en extra sanitair. De kleedkamers van Unitas '59 worden gebruikt voor omkleden/douchen en voor teambesprekingen. Scheidsrechters kunnen gebruik maken van de kleedkamers bij PSV/lifovragen.nl.

Elk RTC heeft een eigen partytent op het veld staan, waar de spelers hun tassen kunnen neerleggen.

In onderstaande foto is een overzicht weergegeven van sportpark Bokt.

PSV Bokt accommodatie