Vrienden van PSV

Wie zijn wij?
Wij zijn Lotte de Boer en Quinty van Riel. Al meer dan 10 jaar lid van PSV-korfbal. Omdat wij het al die jaren al super leuk vinden bij onze club, willen wij ons inzetten om al die leuke ervaringen te blijven beleven. Om hiermee door te kunnen gaan hebben wij de "Vrienden van PSV" opgericht."Vrienden van PSV" heeft als doel nog meer betrokkenheid bij onze vereniging te creëren. "Vrienden van PSV" is voor iedereen die PSV-korfbal een warm hart toedraagt. Draag uw steentje bij aan PSV-korfbal en meld je aan!

Wat vragen wij?
Een geschenk van €50,- per jaar, waardoor er voor PSV wat extra's gerealiseerd kunnen worden.

Wat krijg je ervoor terug?
Uw foto aan de "Vrienden van PSV" muur in clubhuis De Spil en heel veel waardering namens alle leden.

Indien gewenst kunt u een machtiging afgeven om jaarlijks een bijdrage te doen aan de "Vrienden van PSV".
Het is natuurlijk ook mogelijk om op eigen initiatief een vrijwillige bijdrage te doen op postbank rekening NL27 INGB 000.56.56.477 tnv PSV Korfbal, onder vermelding van uw naam en "Vrienden van PSV".

In het jubileumjaar 2013, zijn er een groot aantal leden en oud leden geweest die het symbolische bedrag van 19,13 gedoneerd hebben. Hartelijk dank hiervoor!

Telefoon: +31621685091 of +31653190676
Mail: pr@psvkorfbal.nl